June 2017

01
Юни
2017
РУО

ОБЛАСТНА ПЕДАГОГИЧЕСКА КОНФЕРЕНЦИЯ „УЧЕНЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЖИВОТ – ОТ МАЛКИ ДО ГОЛЕМИ“ – ГР. ПАЗАРДЖИК – 30 И 31 МАЙ 2017 ГОДИНА

     Град Пазарджик в периода 30 – 31 май 2017 г. бе домакин на  Областна педагогическа конференция „Учене през целия живот – от малки до големи”. Конференцията е организирана от РУО – Пазарджик и Община Пазарджик.
01
Юни
2017
РУО

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА НАЧАЛНИКА НА РУО- ПАЗАРДЖИК ПО СЛУЧАЙ 1 ЮНИ - МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ДЕТЕТО

Скъпи наши деца, честит Първи юни!

            Днес, на Вашия прекрасен празник, искаме да почувствате нежността и силата на нашата безрезервна обич, защото макар тя да има различни проявления – грижа, отговорност, строгост, внимание …, винаги определя отношението ни към Вас, изпълва ни с усещане за споделено щастие и с вяра в утрешния ден. На този празник ние, възрастните, гледаме с малко носталгия по отминалото за нас детство, но с много надежда, че доброто, което сме започнали ще бъде продължено, за да пребъде във времето.

28
Юни
2017
РУО

ГРАМОТИ ЗА ВИСОКИ ПОСТИЖЕНИЯ НА УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ НА ОБЛАСТНИ И НАЦИОНАЛНИ КРЪГОВЕ НА НАЦИОНАЛНИ ОЛИМПИАДИ И СЪСТЕЗАНИЯ ПРЕЗ УЧЕБНАТА 2016-2017 ГОДИНА

На 26 юни 2017 година в ХГ „Станислав Доспевски“ – Пазарджик, на тържествена церемония, началникът на Регионалното управление на образованието – Пазарджик, госпожа Валентина Кайтазова, отличи с грамоти  учениците от област Пазарджик с най-високи постижения от областните и националните кръгове на националните олимпиади и състезания  през учебната 2016-2017 година.
30
Юни
2017
РУО

КРЪГЛА МАСА „ОБУЧИТЕЛНИТЕ ТРУДНОСТИ - ПРЕОДОЛИМИ ЧРЕЗ ЗАНИМАНИЯТА ПО ПРОЕКТ „ТВОЯТ ЧАС“

Форумът се проведе на 29 юни 2017 година в залата на Регионалното управление на образованието – Пазарджик. При откриването регионалният координатор – началникът на РУО госпожа Валентина Кайтазова, представи обобщени данни за броя на училищата и на групите за обучителни затруднения, информация за постигането на общите и специфичните цели.