June 2016

17
Юни
2016
РИО

„От извора на българската красота и сила“

„От извора на българската красота и сила“- диалогичен прочит на поемите „Изворът на Белоногата“ от П.Р. Славейков  и „Ралица“ от П.П. Славейков

Къща музей „Константин Величков“

 

17
Юни
2016
РИО

Празнична церемония в РИО - Пазарджик

Празнична церемония в РИО - Пазарджик

         На 15 юни 2016 г. на тържествена церемония в РИО – Пазарджик, 1 директор и 6 учители от област Пазарджик получиха грамоти по повод удостояването им с почетното отличие „Неофит Рилски“ от МОН.

Началникът на Регионалния инспекторат – госпожа Валентина Кайтазова, поздрави отличените за високия професионализъм, значимите постижения и заслуженото признание:

22
Юни
2016
РИО

Литературна среща в ПГСА - Пазарджик

На 16 юни 2016 г. в Професионална гимназия по строителство и архитектура – град Пазарджик, се проведе литературна изява с мото „Голи са без книги всички народи”. Организатор на инициативата беше учителката по български език и литература Йорданка Ботева, подкрепена в начинанието от учителите Л. Петрова, Н.  Кибритова, Я. Плачкова, Ст. Плачков.
22
Юни
2016
РИО

СРСНПБ организира и проведе на 9 и 10 юни 2016 г. в курорта Боровец обучителен семинар за директори

СРСНПБ организира и проведе на 9 и 10 юни 2016 г. в курорта Боровец обучителен семинар за директори на училища от област Пазарджик на тема „Разработване и управление на проекти по програма „Еразъм +“. В обучението участваха 19 директори на училища и детски градини от областта. Събитието беше уважено от г-жа  Валентина  Кайтазова, началник на РИО Пазарджик.  Тя изказа благодарност на г-н Ст.