June 2015

01
Юни
2015
РИО

Спектакъла „Help.net“ представен от театрално студио „Емоция“ при Гимназия „Иван С. Аксаков“

Тревожен вик за помощ, разбиране и подкрепа.Това са само част от посланията на спектакъла „Help.net“ представен от театрално студио „Емоция“ при Гимназия „Иван С. Аксаков“ с р-л г-жа Е. Кланска. Студиото е част от групите за ИИД създадени в училището по проект „Училище за себеутвърждаване и подготовка към европейски хоризонти“.
03
Юни
2015
РИО

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

     Регионален инспекторат по образованието – Пазарджик и СОУ „Нешо Бончев“, гр. Панагюрище организират мероприятия по случай Световния ден за опазване на околната среда в изпълнение на дейностите по проект „Екологичното образование – стъпка към бъдещето на нашата планета“. РИО – Пазарджик вече посрещна гостите от Република Турция, които ще вземат участие в Областната конференция „Екологичното образование – стъпка към бъдещето на нашата планета“, която ще се състои на 4 юни в Театър Дом-паметник, гр. Панагюрище.

09
Юни
2015
РИО

139 ученици и 11 учители от област Пазарджик получиха награди за положения труд и постигнатите резултати на състезанията и олимпиадите по математика и информационни технологии през учебната 2014/2015г.

ОУ „Св. Климент Охридски“- гр.Пазарджик за пореден път стана домакин за празника на математическите таланти от област Пазарджик. 139 ученици и 11 учители от област Пазарджик получиха награди за положения труд и постигнатите резултати на състезанията и олимпиадите по математика и информационни технологии  през учебната 2014/2015г.

17
Юни
2015
РИО

Проект „Екологичното образование – стъпка към бъдещето на нашата планета“

Регионален инспекторат по образованието – Пазарджик и СОУ „Нешо Бончев“- гр. Панагюрище организираха мероприятия по случай Световния ден за опазване на околната среда в изпълнение на дейностите по проект „Екологичното образование – стъпка към бъдещето на нашата планета“.
20
Юни
2015
РИО

„Надникни“ и Звезделина Димитрова

На 17.06.2015 г. в залата на Регионалния инспекторат по образованието – Пазарджик, беше представена първата книга на Звезделина Димитрова – ученичка от VІІа клас на Математическа гимназия „Константин Величков“ – Пазарджик.